Empresa

 

 

Atega Instal·lacions, S.L.L. està situada a la capital d'El Maresme. Es constituí a principis de 1999, el nostre personal especialitzat amb 17 anys d'experiència en el sector d'instal·lacions, havent realitzat i participat en instal·lacions com:
 
Instal·lació integral de grans naus industrials Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya (Vilassar de Mar). Concessionari Oficial Fiat, Lancia i Renault (Mataró i Cabrera de Mar). Aspiradors Ibersoteco España (Vilassar de Mar). Supermercados InterMerca (Vic, Santa Perpètua de la Mogoda, Premià de Mar). Cementiri "Les Valls" (Mataró). Parking Saba Ronda Cervantes (Mataró). Companyia d'Aigües de Mataró. Església de Sant Joan(Vilassar de Mar. (Foto Església -clicar-) Ana i Moda (Montigalà). Moda Intima.com (Montigalà). Corocota (Montigalà). Centre de Neteja automàtic de vehicles.
Instal·lació de locals comercials i espectacles

 

Discoteca Nivell II i Privat (Mataró). Sabateria Casas (Mataró). Port de Mataró. Banc de Sabadell (Mataró i Argentona). Restaurant Rosita Exprés. 21 Botons (Mataró i Premià de Mar). Restaurant Masia Can Navas (Argentona).  Locals comercials del Bulevard Rosa (Barcelona) i Bulevard Maresme (Mataró). Carnisseria Alfons i Manolita (Plaça Cuba). Bacallaneria Montse (C/ Cuba). Joieria Barrionuevo (Rda. O'donnell). Bar Milk-Cafè (C/ Cuba). Botiga nova Robafaves (C/ Nou).
Instal·lació de processos industrials

 

Escorxador d'aus Torrent (Mataró). Escorxador Viñals (Argentona). Planta Incineradora de Residus (Cabrera de Mar). Procter & Gamble (Cabrera de Mar). Paperera Miquel i Costas (Barcelona). Tesa BDF (Argentona).Manteniment en Empreses amb procesos industrials (Hydro Aluminio la Roca, Estampados Pérez i Aspiradores Soteco S.L.).

Xarxes Aèries i subterrànies de distribució i instal·lacions d'enllaç. Tràmits i gestions. Instal·lacions d'equips de mesura.

 

 

Tenim com a principal objectiu col·laborar activament amb el client; des d'el disseny a la instal·lació final. Presentem, per això, els principals punts de la nostra política de màrketing.
- Alternatives per a la reducció de costos.
- Tracte personalitzat.
- Participació activa en el desenvolupament i instal·lació.
- Flexibilitat davant canvis de disseny.
- Confidencialitat de la informació.
- Capacitat d'adaptació a les noves tendències del mercat.
- Innovació.
- Experiència.
- Responsabilitat.
- Qualitat i formació tècnica.